Lisäravinteet arginiini tutkimusta ja tietoa

Mikä se on ja mistä se tulee?

Arginiini on puoliksi välttämätön aminohappo. Se on rakenneosana proteiini, joka suorittaa lukemattomia fysiologisiin toimintoihin. Se on tunnettu esiaste kaasun typpioksidin [N02].

l-Arginiini on aminohappo, että laitos ei voi luonnollisesti. Siksi on tärkeää kuluttaa elintarvikkeita, jotka ovat paljon arginine.1

Arginiini on löydetty suurina pitoisuuksina pähkinät ja siemenet, kuten pähkinöitä ja manteleita. Se voi myös löytyä suklaata ja rusinoita.

Mitä se tekee ja mitä tieteelliset tutkimukset antavat todisteita tästä?

Arginiini on välttämätöntä täytäntöönpanon monien fysiologisten prosessien. Näiden fysiologisten prosessien ovat hormonin eritystä, lisää kasvuhormonin tuotantoa, poistaminen myrkyllisten jätteiden tuotteiden elin, ja immuunijärjestelmän puolustuksemme.

Koska Arginiini on esiaste typpioksidia [joka on vastuussa vasodiolation 3] on usein käytetään tukemaan tervettä seksuaalista toimintaa.

Viime aikoina sisältävien ravintolisien Arginiini on tullut suosittu, koska Arginiini on typpioksidin tuotantoon kyky, kyky sieppaavat vapaita radikaaleja, samoin kuin sen kyky signaalin lihassoluja, vapauttaa kasvuhormonia, tukea tervettä kolesterolia ja parantaa rasva-aineenvaihduntaa. Arginiini auttaa säätelemään suolan määrää elimistössä. 4

Tämän vuoksi sen pitäisi olla kiinnostunut kilpailevia kehonrakentajia, joilla pidetään vettä ihon alle voi tehdä yksi näyttää sujuvan, turvonnut ja pestään pois. Typen säilyttää kykyjä Arginiini ovat tunnettuja sisällä kehonrakennus-ja tiedeyhteisöjen. Arginiini on myös uskotaan olevan välttämätöntä lihasten kasvua, koska sen verisuonia laajentavaa taitoja sekä kykyä osallistua proteiinisynteesiä. 5

Lisätietoja eduista L-arginiini on Clayton Etelä’s Health Facts.

Kuka sitä tarvitsee ja mitkä ovat oireita puutos?

Jokainen. Väestö tarvitsevat erityisesti arginiinin kasvavat lapset, imeväiset, urheilijat, yksilöiden yrittää laihtua, ja vanhukset. Aikuisväestössä Arginiini pidetään ei-välttämätön aminohappo. Lapsille, sen sijaan, Arginiini on tärkeää puolustaminen ja kehittäminen nuorten immuunijärjestelmää.

Henkilöt kärsivät vahinkoa voi hyötyä lisälääkkeenä arginiinia, koska kysyntä arginiini on lisääntynyt aikoina ruumiinvamman ja repair.6 hoitaville henkilöille tukemaan heidän seksuaaliterveyden voivat myös hyötyä käytöstä Arginiini, koska sen verisuonia laajentavaa ominaisuuksia. Arginiini toimii sen halkaisija kasvaa verisuonia, jolloin veren virtaus päästä kapeita alueita.

Arginiini esittelee hyötyä kovan harjoittelun urheilijoille. Täydentäminen kanssa Arginiini saattaa parantaa immuunijärjestelmää, jolloin urheilija harjoitella kovemmin ja välttää haitallisia vaikutuksia pieniä terveyteen liittyviä ongelmia Ylikunto.

Urheilijoita, jotka ovat keskeyttää käyttö androgeeni-tai anabolisia steroideja voivat hyötyä lisälääkkeenä arginiinia.

Koska Arginines kyky lisätä kasvuhormonin tasoa, sen kyky edistää rasva hapettuminen, ja se pystyy tukemaan tervettä verenpaine, täydentää arginiinin voi olla hyötyä henkilöille, jotka haluavat laihtua.

Kuinka paljon olisi tehtävä? Onko mitään haittavaikutuksia?

Yksilöiden nykyisten sydän-tai psyykkinen sairaus olisi kuultava hoitavaan lääkäriin ennen täydentää ja arginiini. Minkään aminohappoa sisältävän tuotteen, yliannostus on mahdollista. Annostelun liikaa arginiini voi aiheuttaa ripulia, heikotus ja pahoinvointi. Vapaa annostelu ohjeita ei ole vielä vahvistettu, joten se on parasta tehdä, mitä kutsutaan “suvaitsevaisuuden kartoitus”.

Ottaa pieni annos viikon Huomaa hyötyjä ja sivuvaikutuksia, ja lisätä annosta, kunnes hyödyt ovat mahdollisimman suuret ja haittavaikutukset minimoidaan. Ajan mittaan nämä kaksi toisiaan ja osut optimaalinen annos. Tämä prosessi on samanlainen kuin “reseptorin kartoitus” on kehonrakentajat, jotka käyttävät insuliinia ja steroidit.

Monet proteiini jauheita markkinoilla on väkevöity aminohappoja, kuten arginiini. Tässä mielessä, kiinnittää erityistä huomiota siihen, kuinka paljon arginiini olet nauttiminen lähteistä. Jos et tunne mukava jälkeen edellä kuvattua menettelyä, se on aina parasta ohjeiden määräämällä tuotteiden pakkausmerkinnöissä.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: