Typpioksidi, BSN No Xplode san v12 turbo

1. Mikä se on ja mistä se tulee?
Typpioksidi on vapaamuotoinen kaasua, joka on tuotettu kehon ja käyttää laitoksen kommunikoida muiden solujen elimistössä. Tuottaa tätä kaasua, entsyymejä kehon murtamaan aminohappo arginiini.

Typpioksidi on molekyyli, joka koostuu yhden atomin typen ja yhden atomin happea. Tuotanto typpioksidin tapahtuu, kun aminohappo L-arginiini muunnetaan L-citruline kautta entsyymin ryhmä tunnetaan typpioksidin synthase (NOS). Kemiallinen prosessi muuntaminen on kuvassa 1.

2. Mitä se tekee ja mitä tieteelliset tutkimukset antavat todisteita tästä?

Huolimatta väitteet jotkut täydentää alalla, on olemassa runsaasti tieteellistä kirjallisuutta ehdottaa tehoa typpioksidin tuotteita. Seuraavat kirjoitettiin toukokuussa 1996 laatima asiakirja varten Royal Society ja Association of British Science Writers:

Kuva. 1 – Click to Enlarge
“Yhteenveto tutkimuksen paperit edelleen tulvien tieteellisissä julkaisuissa ja oivalluksia biologinen aktiivisuus ja mahdollinen kliininen käyttö typpioksidin (NO): kaasu määräysvaltaa näennäisesti rajattomasti erilaisia tehtäviä elimistössä. Kunkin ilmoituksen lisää typpioksidin on jo pitkään jatkaa vuonna valvoa liikkeeseen veren, säännellään toiminta aivot, keuhkot, maksa.

Koska edellä on kirjoitettu vuonna 1996, typpioksidin sisältäviä tuotteita on edelleen mainostetut joita niille lääkäreille, sekä urheilijat haluavat lisätä lihaksen niiden kehykset.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: