Arginiini

Arginiini ja lisäravinteet. Arginiini on ehdollisesti tarpeettomia aminohappo, eli suurimman osan ajasta se on valmistanut ihmiskehoon, ja ei tarvitse saada suoraan ravinnosta. Biosynteettisissä toteutustapa ei kuitenkaan tuota riittävästi arginiini, ja osa on vielä kulutetaan ruokavalion avulla. Yksilöt, joilla on huono ravitsemus ja tietyt fyysiset olosuhteet voidaan neuvottiin lisäämään saanti sisältävien elintarvikkeiden arginiini. Arginiini löytyy laaja valikoima elintarvikkeita, mukaan lukien [2]:

* Eläinten lähteet: maitotuotteet (esim. raejuusto, ricotta, maitoa, jogurttia, heraproteiini juomat), naudanliha, sianliha (esim. pekoni, kinkku), siipikarja (esim. kana ja kalkkuna valo liha), luonnonvaraisen riistan (esim. fasaani, viiriäisiä) , äyriäisiä (esim. ruijanpallas, hummeria, lohi, katkaravut, etanat, tonnikala)
* Kasviperäisistä lähteistä: vehnänalkiot ja jauhot, tattari, granola, kaurajauho, maapähkinät, pähkinät (kookos, pekaanipähkinät, cashew, saksanpähkinät, mantelit, parapähkinöitä, hasselpähkinät, pinenuts), siemenet (kurpitsa, seesami, auringonkukka), kikherneet, keitetty soijan

http://www.my-lifeandstyle.blogspot.com/

Testosteroni

Tämä on aminohappo, joka voi tehdä ihmeitä Erektioista ja seksuaalisen teho. Se Tales merkitys, koska se on keskeinen rooli eritystä typpioksidia.

Typpioksidi on kemikaali, joka on luonnollisesti erittyy seinien verisuonten että tarjonta verta penikseen kun olet sukupuolisesti kiihottunut, ja se auttaa peniksen lamaavat niin, että useampi veri voi virrata Paisuvaiskudos ja tee peniksen turvota ja saavuttaa kova ja yritys erektion.

Tuotanto L-arginiini vähenee iän myötä, ja monet asiantuntijat uskovat, että tämä on vastuussa monista rappeuttavat prosesseja, jotka liittyvät meille yksinkertaisesti vanhenee.

L-arginiini stimuloi typpioksidin vapautumisen seinistä verisuonia ja auttaa heitä laajentamaan edistetään terveellistä liikkeeseen ja antavat riittävästi veren virtauksen ja luo erektio. Tosiasia on, jos sinulla ei ole tarpeeksi typpioksidia tajusi et saa erektiota.

Testosteroni artikkeli

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: